Vintage Tulip tafel, Carrara marmer, rond

28 mrt 2017 • By Saarinen Tulip Expert • Saarinen Tulip tafel rond
Saarinen, conferentie stoelen, carrara marmer

Saarinen Tulip tafel, carrara marmeren blad 120cm met Saarinen conferentie stoelen, rode stof

One Response

 1. Fam. Stam

  Een Saarinen tafel kopen via Internet ?
  “Ja dat lijkt lekker makkelijk, maar laat u voor zo’n mooie Tulip tafel wel goed adviseren.

  Er worden op het internet veel Saarinen tafels aangeboden voor spot prijzen. Vaak betreft het hier sites zonder showroom en kunt u de kwaliteit dus nooit goed controleren. Het betreft bij dit soort internet-bedrijven vaak Saarinen tafel reproducties van mindere kwaliteit. Op de (internet)foto is dit niet te zien maar in werkelijkheid zijn deze goedkope tafels vaak niet goed afgewerkt, hebben een kunststof (wiebel) voet en geen (absoluut noodzakelijk) onderblad dat voor de maximaal mogelijke stabiliteit zorgt.

  Daarnaast is een tafel heel persoonlijk en voor iedereen anders. De een heeft liever een mat blad, en de ander weer liever een glanzend blad. Ook dit is op een foto op internet nauwelijks goed te beoordelen.
  Tevens moet de afwerking en (matte of glanzende) kleur van de voet ook goed bij het blad passen.

  Het leek ons beter om eerst een leverancier met een showroom te zoeken en ons te laten adviseren. Via Saarinen.nl zijn wij in contact gekomen met een Saarinen specialist die ons uitgebreid voorgelicht heeft en ons een prachtige Carrara marmeren tafel aangeboden heeft voor een zeer aantrekkelijke prijs.
  De tafel is in overleg op afspraak aan huis bij ons geleverd en gemonteerd.
  Klasse ! De tafel staat prachtig bij ons in de eetkamer. “

Geef een reactie

© 2020 Saarinen Tulip tafels – rond en ovaal – alle afmetingen | Eero Saarinen Design – Tulip eetkamer tafels, rond en ovaal | Powered by WordPress

Designed by Themestate